FORGOT YOUR DETAILS?

Curatat laptop

Cutarat latop de praf

Curatam sisteme de racire la  desktop si laptop.

     Efectuam “Laptop Cleaning” Atelier specializat in Curatat laptop-uri. Dupa o periada de 5-6 luni de folosinta, laptop-urile se umplu de praf prin efectul de aspirare. Praful formeaza un stat izolator, optureaza orificiile si canalele de ventilatie.  Astfel creste temperatura  sistemului.   Firma noastra ofera servicii de mentenanta la laptopuri. Curatat laptopuri in conditii deosebite. Schimbam sistem de racire defect cu piese originale sau compatibile.

    Laptop Doctor-Telefoane de urgenta: 0751274898

  Laptopul dumneavoastra necesita o curatire la sistemele de racire: ventilatoare, radiatoarele de cupru, radiatoarele de pe cipseturi, orificiile de aerisire s.a.m.d.Opturarea sitemului de ventilatie este primul fenomen raspunzator in defectarea calculatoarelor si in special a unui laptop.

     Dupa  o experienta de 25 de ani suntem in masura sa va oferim servicii  de calitate si in acest domeniu.    Procesul este monitorizat si se fac fotografii la fiecare etapa. Astfel veti avea o imagine detailata a lucrarii efectuate.   Mai jos va oferim cateva imagini sugestive:

Schimbam pasta termoconductoare de pe procesoare, cipuri samd. Astfel se lungeste viata sistemelor dumneavoastra.

TOP