FORGOT YOUR DETAILS?

Reparatii laptop Cluj

Efectuam reparatii si service calificat la sediul firmelor.

Reparatii laptop Cluj

sigla-vitronic-rotundaEfectuam “Laptop Cleaning” Atelier specializat in Curatat laptop-uri. Dupa o periada de 5-6 luni de folosinta, laptop-urile se umplu de praf prin efectul de aspirare. Praful formeaza un stat izolator, optureaza orificiile si canalele de ventilatie.  Astfel creste temperatura  sistemului.   Firma noastra ofera servicii de mentenanta la laptopuri. Curatat laptopuri in conditii deosebite.   Laptop Doctor-Telefoane de urgenta: 0751274898/ 0722770200   Laptopul dumneavoastra necesita o curatire la sistemele de racire: ventilatoare, radiatoarele de cupru, radiatoarele de pe cipseturi, orificiile de aerisire s.a.m.d.Opturarea sitemului de ventilatie este primul fenomen raspunzator in defectarea calculatoarelor si in special a unui laptop. Dupa  o experienta de 20 de ani suntem in masura sa va oferim servicii  de calitate si in acest domeniu.    Procesul este monitorizat si se fac fotografii la fiecare etapa. Astfel veti avea o imagine detailata a lucrarii efectuate.

Schimbam ecrane sparte sau defecte la laptopuri.
Daca ati scapat laptopul pe jos sau ati scapat ceva pe el si ecranul este crapat este foarte usor de a da  diagnosticul. Conectacti un monitor extern prin intermediul unui port VGA pentru a verifica daca componentele laptop-ului functioneaza corespunzator. Daca aveti imagine, inseamna ca trebuie schimbat ecranul defect.

Schimbam in mod profesional ecranele cu ecrane originale sau compatibile.

Devirusari sisteme de calcul

Telefoane de urgenta  pentru devirusari: 0751274898 / 0722770200    Daca aveti calculatorul virusat, va invitam sa luati legatura cu noi in vedrea unei programari. Devirusari si recuperari date pierdute din cauza virusilor informatici. Va oferim solutii de protectie prin achizitionarea unor programe licentiate.

Recuperari date-Devirusari

Efectuam recuperari de date, imagini de pe memory stick-uri defecte sau formatate accidental.

Recuperarea pozelor se face in conditii deosebite in atelier electronic dotat corespunzator.

Daca v-ati sters accidental informatii din programul de contabilitate sau pozele de familie, a-ti sters accidental informatii vitale sau aveti vre-un virus noi va putem ajuta in rezolvarea problemei, va putem ajuta in recuperarea informatiilor disparute din calculator.

reparatii laptop cluj,curatat praf laptop,schimbat ecrane sparte,reparatii alimentatoare,laptop,devirusari,recuperari date pierdute
TOP